Agenda

Gastvrouwen met een Tilburg-quiz in de binnenstad

Wanneer: 11 juli 2020 van 12:30 tot 15:30 Waar: Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg

Gastvrouwen met een Tilburg-quiz in de binnenstad

De Tilburgse ondernemers in de binnenstad hebben een uitdagende tijd achter de rug. En nog steeds kunnen ze een extra steuntje in de rug gebruiken. Daarom worden er door Ondernemersfonds Tilburg kleine activiteiten georganiseerd om het bezoekers zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken in de binnenstad. 

Zo wordt er extra gestimuleerd om ook op rustige momenten naar de stad te komen en de drukte niet op te zoeken. In de weekenden worden de activiteiten juist gebruikt om de drukte te spreiden en om Tilburgers te tippen over hun eigen stad als vakantiestad. Maar ook om duidelijk te maken dat de binnenstad een veilige en prettige plek is om te wonen, werken en te verblijven.

Gastvrouwen met een Tilburg-quiz

Zaterdag 11 juli lopen er gastvrouwen rond in de binnenstad die bezoekers verrassen met quizvragen over de stad Tilburg. Wat weet je van Tilburg? Hoe heet de nieuwe toren in het Spoorpark? Wie was Rooie Stie en wat is de naam van onze huidige burgemeester? Heb je alles goed? Dan heb je een I Love Tilburg sticker verdiend die de dames graag bij je opplakken.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.

 

Locatie