Agenda

gedicht-presentatie

Gedicht-presentatie bij MFA Het Kruispunt

Wanneer: 15 november 2017 van 16:00 tot 17:00 Waar: MFA Het Kruispunt Entree: gratis!

Gedicht-presentatie bij MFA Het Kruispunt

Op woensdag 15 november wordt in MFA Het Kruispunt het gedicht ‘Kleurige kruiden en kruidige kleuren’ onthuld. De tekst is aangebracht in het trappenhuis van het wijkcentrum, uitgespreid over drie verdiepingen. Kom jij ook naar de gedicht-presentatie?

Kleurige kruiden en kruidige kleuren

Het gedicht is geheel samengesteld uit zinnen en gedachten die bewoners van de Tilburgse Kleuren- en Kruidenbuurt aandroegen. In september nodigden ContourdeTwern en On-Site Poetry (Nick J. Swarth en Sander Neijnens) bewoners en geïnteresseerden uit om deel te nemen aan het project ‘We gooien het op het woord’. Op speelse wijze werd naar boven gehaald hoe de bewoners de wijk ervaren. Uit de verzameling schijnbaar losse teksten stelde Nick J. Swarth een gedicht samen. Dat is vormgegeven door Sander Neijnens en aangebracht in het trappenhuis van het MFA Het Kruispunt. Zichtbaar voor alle bezoekers, maar ook voor de mensen die voorbijlopen.

Gedicht-presentatie

Het resultaat van het project wordt feestelijk gepresenteerd op woensdag 15 november van 16.00 tot 17.00 uur in MFA Het Kruispunt aan de Sinopelstraat 1. Dichter Nick J. Swarth draagt de tekst voor. Ook is er een bijdrage van de stadsdichter van Tilburg, Onias Landveld. Als voormalig bewoner van de wijk heeft hij een bijzondere band met de buurt. Voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd.

In het kort

  • Datum: woensdag 15 november 2017
  • Tijd: 16.00 – 17.00 uur
  • Locatie: MFA Het Kruispunt (Sinopelstraat)
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht