Agenda

Geekshow

Geekshow ‘Ninja Patrol’ bij Theaters Tilburg

Wanneer: 16 januari 2020 van 20:00 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €5,-
Bestel tickets

Geekshow ‘Ninja Patrol’ bij Theaters Tilburg

Op donderdag 16 januari om 20:00 uur vindt bij Theaters Tilburg de talkshow ‘Ninja Patrol’ plaats. De Grote Geekshow, met in deze editie als thema: A Decade Of Geekness. Tickets zijn nu verkrijgbaar via Theaters Tilburg voor €5,-.

De Grote Geekshow nr. 5: ‘A Decade of Geekness’

De Grote Geekshow krijgt een make-over! De organisatie heeft gemerkt dat jullie, het publiek, graag van zich laat horen. Daarom verplaatsen zij de show naar een intiemere setting, zodat interactie makkelijker wordt gemaakt. Donderdag 16 januari vindt de volgende editie plaats, dit keer in Bertje (nieuwe zaal). Gezien het dan 2020 is sluiten zij een decennium af. Daarom is het thema van de komende Geekshow ‘A Decade of Geekness’.

De Grote Geekshow is nog steeds de enige live late night talkshow in Nederland waarbij diverse geek thema’s besproken worden: gaming, films, series, comics, anime en cosplay.

Het thema: ‘A Decade of Geekness’

Het afgelopen decennium is de show verwend met een hoop geek films, series en games. Van The Infinity Sagavan Marvel, tot aan live action verfilmingen zoals The Jungle Book en remakes zoals Aladdin en The Lion King. Ook zijn er een hoop toffe games uitgekomen die zij zeker de komende decennia opnieuw gaan spelen, zoals Zelda Breath of the Wild, God of War, Skyrim en nog veel meer.

Nu noemen ze een hoop toffe films & games op, maar er zijn natuurlijk ook een hoop films & games die de plank volledig mis hebben geslagen. Denk aan Ghost Rider, Teenage Mutant Ninja Turtles en Ghostbusters. Of games zoals Metal Gear Solid Survive en Mass Effect Andromeda.

Met een nieuw decennium heeft de show ook een hoop goeie films & games om naar uit te kijken! Samen met het publiek en de gasten gasten bespreken we ‘The Good, The Bad & The Future’ omtrent geeky films, series en games van het afgelopen decennium.

Geef je mening!

In hun voorgaande shows heeft Ninja Patrol gemerkt dat het publiek een sterke mening heeft omtrent geek onderwerpen en deze graag wil uiten. Tijdens deze editie van De Grote Geekshow krijgen jullie volop de gelegenheid om jullie mening met ons te delen! Wie houdt er niet van een stevige discussie over de dingen waar je gepassioneerd over bent?

De gasten

De gasten van De Grote Geekshow: ‘A Decade of Geekness’ worden snel bekend gemaakt. Houd de pagina van de voorstelling dus goed in de gaten!

Voor meer informatie over Theaters Tilburg kun je terecht op hun bedrijfspagina op onze site.

Locatie