Agenda

Gelukkige vrouwen aan tafel

Gelukkige vrouwen aan tafel in de Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 30 september 2019 van 09:30 tot 11:00 Waar: Bibliotheek Wagnerplein

Gelukkige vrouwen aan tafel in de Bibliotheek Wagnerplein

Gelukkige vrouwen aan tafel: op maandag 30 september, 28 oktober en 25 november organiseert de Bibliotheek, samen met de Ouderkamer VO in Tilburg-Noord, een ochtend om ervaringen uit te wisselen, stoom af te blazen, van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Allerlei onderwerpen kunnen tijdens deze ochtend op tafel komen. Maar vooral onderzoeken we wat het thema ‘Geluk’ voor iedereen betekent.  Aan de gesprekstafel staat de vraag centraal: “Wat betekent geluk voor jou?”

Houd jij ook van een goed gesprek? Eén waarin het niet gaat over waar of niet waar? Waarin het niet draait om gelijk hebben of niet? Om goed of fout? Een gesprek waar de deelnemers graag naar elkaar willen luisteren. En ook bereid zijn om hun eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Vanuit gelijkwaardigheid en zonder oordeel. De Bibliotheek Wagnerplein zet haar deuren open voor alle vrouwen uit de wijk. Iedereen is welkom om aan te schuiven bij “Gelukkige vrouwen aan tafel”. De gesprekken worden vanuit de bibliotheek begeleid door professional Julia van de Griendt.

Handige informatie over de Gelukkige vrouwen aan tafel:

  • Locatie: Wagnerplein 4
  • Tijd: 09:30 tot 11:00
  • Datum: Maandag 30 september, 28 oktober en 25 november
  • Toegang: Gratis

Je bent van harte welkom om deel te nemen! Meld je aan voor het gesprek door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl.

 

Locatie

Reageer op dit bericht