Agenda

get out

Get Out door FHK bij de NWE Vorst

Wanneer: 8 juni 2018 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €7,50
Bestel tickets

Get Out door FHK bij de NWE Vorst

Tilburg en omstreken kan op vrijdag 8 juni tijdens Get Out weer genieten van meer dan 150 optredens en eindvoorstellingen van het veelzijdige talent van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK). Studenten beeldend, dans, theater, muziek- en musicaltheater, circus en muziek presenteren zich op vele locaties.

In De NWE Vorst zijn afstudeervoorstellingen van Muziektheater en de Dansacademie te zien als ook het STORMfestival van de afdeling Theater.

Get Out

Vlak voordat de derdejaarsstudenten uitzwermen naar uitdagende stageplaatsen in het internationale werkveld, maken zij een korte tour met hun eindvoorstelling die ook dit jaar te zien is in De NWE Vorst. De voorstelling biedt een afwisselend dansprogramma. Je maakt kennis met verschillende choreografieën waarin je de eigenheid van de academie ‘An extraordinary place for distinctive people’ zeker zult herkennen.

De voorstelling is een mix van Danstheater met urban invloeden en kwam tot stand binnen de projecten voor derdejaarsstudenten Theaterdans Uitvoerend met de uitstroomprofielen Contemporary Urban en Dance Arts in Context.

Locatie

Reageer op dit bericht