Agenda

Julian Sas

Gitarist Julian Sas te gast bij Heyhoef-Backstage

Wanneer: 21 januari 2017 Waar: Heyhoef Entree: €12,50
Bestel tickets

Gitarist Julian Sas te gast bij Heyhoef-Backstage

Op zaterdag 21 januari is Nederlands meest gerenommeerde BluesRock Gitarist Julian Sas te gast bij Heyhoef-Backstage, met in het voorprogramma Meryn Bevelander Band.

Julian Sas

Julian Sas, national en internationaal geroemd om zijn gitaarspel, maakte zijn eerste album in 1996 en noemde het ‘Where Will It End?!’ Een vraag die nog steeds niet beantwoord is. Nooit? Sas is muzikant in hart en nieren. Muziek is zijn passie. Het is zijn leven. Stoppen lijkt niet mogelijk. De hard-rock fan Julian Sas ervoer als 13 jarige een levensveranderend moment toen hij voor de eerste keer Muddy Waters hoorde.

Die dag besloot de jonge Sas zijn leven te wijden aan blues en bluesrock. Vier jaar later zag en vooral hoorde de inmiddels 17-jaar jonge Julian Sas Rory Gallagher en dat maakte nog meer indruk. Julian besloot ​​professioneel muzikant te worden en is sinsdien ‘on the road’ als leider van één van de beste en populairste live acts is in de Europese clubscene. Dit album heet ‘Coming Home’, maar dat is een ‘state of mind’. De horizon is nog lang niet in zicht.…Where Will It End? Nobody knows!

Meryn Bevelander Band

Ook Meryn Bevelander Band komt voor de tweede keer naar Heyhoef-Backstage. De bluesfans die het concert oktober 2015 bezochten hebben deze brutale tienerband uit Nijmegen nog vers in het geheugen. De 12 jarige Meryn liet toen een verpletterende indruk achter. Een brutaal jochie die overtuigd is van zichzelf gesteund door een brok talent en gitaar virtuositeit presenteert de nu inmiddels 14 jarige tiener als HET bluestalent van Nederland van dit ogenblik. In oktober 2015 verblufte hij de toeschouwers ook met een bijdrage aan de hoofdact Veldman Brothers. Ook op zaterdag 21 januari 2017 verwacht Heyhoef-Backstage een mooie surprise bij het optreden van meester gitarist Julian Sas!

Meer informatie

  • Locatie: Heyhoef Reeshof, Kerkenbosplaats 1-2
  • Datum: zaterdag 21 januari 2017
  • Tijd: vanaf 20:30 uur
  • Entree: €12,50, tickets zijn online verkrijgbaar

Locatie

Reageer op dit bericht