Agenda

Glass by Yvon

(AFGELAST) Glas atelier: Open-Atelier-Werk-Dagen

Wanneer: iedere Woensdag Waar: Glass by Yvon Entree: €30,00
Bestel tickets

(AFGELAST) Glas atelier: Open-Atelier-Werk-Dagen

Wil jij graag een keer met glas werken, maar heb je geen zin in of tijd voor een complete cursus? Wil jij je eigen ideeën uitwerken zonder vast te zitten aan een vast programma van een workshop? Heb je al wat ervaring met glas of juist helemaal niet? Dan is een Open-Atelier-Werk-Dag echt iets voor jou!

De Open-Atelier-Werk-Dagen

De Open-Atelier-Werk-Dagen zijn heel flexibel: in 1 blok van 3 uur kun je al een glasschilderijtje of mooie sieraden maken. Als je vaker komt, zijn grotere projecten natuurlijk ook mogelijk: een glas-in-lood-raam of een eigen kunstwerk van glas.

De Open-Atelier-Werk-Dagen zijn elke woensdag ochtend (9.30-12.30), middag (13.30-16.30) of avond (19.30-22.30).De ochtend en middag combineren kan ook! Je werkt in kleine groepjes, van maximaal 4 personen. Daarom is het belangrijk dat je je vooraf even aanmeldt.

Atelier

Kosten

Een blok Open-Atelier-Werk-dag kost 30 euro. Dit is inclusief BTW, koffie /thee en het gebruik van het gereedschap en de basismaterialen in het atelier. De materialen die je gebruikt, worden achteraf in rekening gebracht. Er is een prijslijst in het atelier aanwezig.\

Glass by Yvon

Februari actie

Mee profiteren van de leuke februari actie? Klik dan hier en lees er meer over. 

Locatie

Reageer op dit bericht