Agenda

god

GOD. (Het Zuidelijke Toneel) in Theaters Tilburg

Wanneer: 14 december 2016 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €13,-
Bestel tickets

GOD. (Het Zuidelijke Toneel) in Theaters Tilburg

Op woensdag 14 december presenteert Het Zuidelijk Toneel & BOG. de toneelvoorstelling GOD. in Theaters Tilburg. Wil je hier bij zijn? Bestel dan nu je kaartje!

Wegens succes brengen Het Zuidelijk Toneel en BOG. – de collectie van theatermakers Sanne Vanderbruggen, Benjamin Moen, Judith de Joode en Lisa Verbelen de voostelling GOD. vanaf december opnieuw in de theaters. De keuze voor de decembermaand is hierin geen toevallige; naast het gevoel van uitbundige feestelijkheid is dit ook bij uitstek het moment waarin er ruimte is voor de belangrijke vragen van het leven, de toekomst en om uiting te geven aan het onverklaarbare.

GOD.

GOD. gaat over het verlangen alles te willen vatten, over het benoemen van het onbenoembare, het begrijpen van het onbegrijpelijke. Over dat wat we niet zeker weten maar toch in geloven: in de liefde, jezelf, buitenaards leven, durfkapitalisme. GOD. gaat over de poging elkaar te begrijpen totdat we niks meer hoeven te zeggen. In GOD. doet BOG. een poging het onderwerp geloven te benaderen. Een poging om dichtbij te komen.

Op 5 november 2015 is GOD. in De NWE Vorst in première gegaan, de voorstelling werd hier en gedurende de vervolgtournee met veel enthousiasme ontvangen door publiek en pers.

BOG.

Theatercollectie BOG., winnaars van de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs 2015, maakt werk vanuit het verlangen naar overzicht, naar categoriseren en opsommen van alles waar de mens vat op tracht te krijgen maar te groot is om vast te pakken. Sinds 2015 hebben BOG. en HZT de handen ineen geslagen. In hun voorstellingen en projecten zoeken BOG. en HZT via de kracht van taal de dialoog op met het publiek.

Locatie

Reageer op dit bericht