Agenda

Goldfished

Goldfished Invites: Expressions in de studio van Theaters Tilburg

Wanneer: 6 december 2019 van 20:00 tot 22:30 Waar: geen locatie Entree: €5,-
Bestel tickets

Goldfished Invites: Expressions in de studio van Theaters Tilburg

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Goldfished Invites, de creatieve talkshow van het Zuiden. Tijdens Goldfished Invites gaat gastheer Tyrone Tjon-a-loi in gesprek met diverse mensen uit de creatieve sector om te achterhalen wie zij zijn, wat ze doen en wat hun visie is. Het thema van de komende editie is ‘Expressions’.

Hoe belangrijk is het voor creatievelingen om emoties in het werk te stoppen? Waar ligt hier de grens? Of is er geen grens? Hoe kwetsbaar mag je jezelf eigenlijk opstellen? Emoties en expressies spelen al vele jaren een grote rol binnen de creatieve sector. Tijd om hier dieper op in te gaan tijdens de volgende editie van Goldfished Invites.

Gast 1: Rogier Roeters

Rogier Roeters is een uitgesproken kunstenaar met een speelse tekenstijl. Op een originele manier geeft hij je een kijkje in zijn hoofd en laat hij je kennis maken met zijn gedachtes. De verhalen in zijn werk variëren van grappig tot pijnlijk, speels tot confronterend. Zijn snel toenemende Instagram following laat zien dat het publiek dit kan waarderen, ondanks dat krijgt hij ook diverse haat berichten in zijn inbox. Tijdens Goldfished Invites gaan we het met hem hebben over zijn gedachtegoed en waar zijn ideeën vandaan komen.

Gast 2: To be announced….

Bij Goldfished Invites vertellen creatievelingen over bijzondere ervaringen, nieuwe projecten en belangrijke ontwikkelingen in de actualiteit rondom de creatieve sector. Goldfished is een creatieve organisatie die zich al vijf jaar inzet om de creativiteit in het Zuiden te stimuleren. Ze willen de grootste steden van Brabant op creatief gebied verbinden om zo alles te kunnen laten zien wat Brabant in huis heeft en de strijd aan te gaan met de Randstad. Hierbij is de kracht van verbinding en creativiteit heel belangrijk.

Handige informatie:

Reageer op dit bericht