Agenda

het zonnelicht

Goodbye 2019 bij Het Zonnelicht

Wanneer: 14 december 2019 van 10:30 tot 12:30 Waar: Het Zonnelicht Entree: €22 (12 euro voor studenten en minima / vooraf contact opnemen als je deze korting wil)
Bestel tickets

Goodbye 2019 bij Het Zonnelicht

Nieuw in Tilburg: Munsel Meditation.

Al onze cursussen en workshops zijn gebaseerd op de oude wijsheid van Tibet. Ze gaan over het trainen van onze geest en het ontwikkelen van vrijheid. Wij geloven dat meditatie veel meer te bieden heeft dan alleen mindfulness. Met onze gedachten creëren we de wereld en met een rustige, heldere en liefdevolle geest creëren we een prachtige wereld. Het ligt in onze handen … we kunnen de innerlijke reis maken om onze eigen onbeperkte mogelijkheden te ontdekken.

Goodbye 2019: In deze workshop kijken we terug op het jaar 2019. We erkennen de veranderingen en laten los m.b.v. van meditatie-, luister- en reflectie oefeningen.

De workshop wordt in het Engels gegeven door Sinsi Ong. Hij is een ervaren beoefenaar die meer dan 42.000 uren mediteerde. Hij bestudeerde 23 jaar lang het Tibetaans Boeddhisme in India, Nepal en Frankrijk bij verschillende leraren. In de afgelopen jaren gaf hij meditatie les aan mensen van verschillende niveaus, nationaliteiten en achtergronden.

Meer informatie

  • Inschrijven kan eenvoudig door een WhatsApp te sturen naar 0629187281.
  • Prijs: 22 euro (18 euro als je voor 11 dec inschrijft)
  • Studenten en mensen met een uitkering betalen 12 euro.

Wil je hier gebruik van maken, neem dan vooraf contact met ons op.

Meer info op de website.

Hopelijk tot binnenkort!

Locatie

Reageer op dit bericht