Agenda

cécile mclorin

Grammywinnares Cécile McLorin Salvant in Theaters Tilburg

Wanneer: 20 oktober 2017 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €30,-
Bestel tickets

Grammywinnares Cécile McLorin Salvant in Theaters Tilburg

Als je op dit moment iemand zou moeten aanwijzen die aan het rijtje van de Grote Drie – Billy Holiday, Ella Fitzgerald en Sara Vaughan – toegevoegd kan worden, dan is het jazz-zangeres Cécile McLorin Salvant.

Geen enkele zangeres wist de laatste jaren zoveel lof en eer toegeschreven te krijgen. Zo won ze o.a. de prestigieuze Thelonious Monk International Jazz Competition en een Grammy-award. Op 20 oktober 2017 geeft de Amerikaanse een concert in Concertzaal Tilburg. Kaartverkoop is inmiddels gestart.

Troubadourstijl

Op haar laatste album For One To Love combineert McLorin Salvant het American Songbook idioom en haar eigenwijze troubadourstijl. Het leverde haar een mantel vol prijzen op, van de genoemde Grammy tot de International Critics Poll van het toonaangevende jazz-magazine DownBeat. Haar concert in Tilburg is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking tussen Concertzaal Tilburg en jazzpodium Paradox. Onder de noemer PaRaDoXaal werden al enkele grote namen naar de Kruikenstad gehaald, en nu voegen de podia dus wederom een klinkende naam toe.

Verkoopinformatie

Kaarten voor Cécile McLorin Salvant zijn €30,- en te koop via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht