Agenda

juridisch spreekuur

Gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer in de LocHal

Wanneer: iedere Woensdag Waar: LocHal Entree: Gratis

Gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer in de LocHal

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

Tilburgers met een juridische vraag kunnen elke woensdagmiddag terecht in de in de Tilburgse LocHal voor het gratis juridische spreekuur ‘Rechtwijzer’. Tussen 14.00 en 16.00 uur staat de Rechtswinkel samen met studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys klaar om burgers te helpen met het vinden van hun route door het recht.

Weet je even niet wat je met je juridische vraag of probleem aan moet? Dan kun je tijdens het juridisch spreekuur gratis en ter plekke geholpen worden óf worden doorverwezen naar de juiste instantie. Je kunt er terecht met vragen over vele onderwerpen. Zo kan het misschien zijn dat je het niet eens bent met een beslissing van de gemeente over een uitkering, bijstand of wmo, of hulp bij schulden. Misschien speelt er iets bij (huur)toeslagen, is je relatie voorbij of dreigt er een conflict op je werk. In al deze situaties kun je naar het spreekuur.

Rechtwijzer.nl

Rechtwijzer geeft informatie en wijst de weg Rechtwijzer adviseert je over welke stappen je kunt zetten om je juridische problemen op te lossen. De website  geeft informatie en wijst de weg bij de meest voorkomende onderwerpen: uit elkaar gaan, werk, schulden, overheid, wonen en consumenten. Door het beantwoorden van vragen op de site krijg je overzicht, adviezen, tips en krijg je helder in beeld waar je naar toe kunt.

Locatie

Reageer op dit bericht