Agenda

stoelmassages

Gratis stoelmassages voor ouders bij Café Ovide

Wanneer: 6 december 2019 van 13:00 tot 16:00 Waar: Café Ovide Entree: Gratis

Gratis stoelmassages voor ouders bij Café Ovide

City Massage en Café Ovide slaan de handen in een om de ouder even te kunnen laten ontspannen. Daarom bieden ze vrijdagmiddag 6 december van 13:00 tot 16:00 uur gratis stoelmassages aan bij Café Ovide! 

Over City Massage

City Massage is dé massagespecialist van Tilburg en omstreken. Zij hebben de bestbeoordeelde massagesalons van de stad, met 1000+ beoordelingen op Treatwell met een gemiddelde van 4,8 op 5! Met vestigingen in het centrum Tilburg en privéwellness in Moergestel/Oisterwijk. City Massage onderscheidt zich van andere massagesalons door het gangbare, openlijke karakter van het bedrijf en massages op maat. Meer informatie vind je op de website.

Over Café Ovide

Café Ovide is een kindvriendelijk café in hartje Tilburg. Je kunt er terecht voor ontbijt, koffie, lunch en een borrel. Kinderen in je gezelschap? Je kunt bij er heerlijk achteroverleunen terwijl de kinderen zich vermaken!

Gratis stoelmassages

Geheel vrijblijvend maar beperkt plek. Dus vol = vol! Reserveren is helaas niet mogelijk en inschrijven kan aan de bar op diezelfde dag. Ben jij er ook bij? Laat weten dat je komt op Facebook!

Locatie

Reageer op dit bericht