Agenda

zomerdeditie Terugspoelen

Gratis zomereditie tijdens de kermis: Terugspoelen in Extase

Wanneer: 30 juli 2016 van 21:00 tot 03:00 Waar: Extase Entree: Gratis
Bestel tickets

Gratis zomereditie tijdens de kermis: Terugspoelen in Extase

Stichting Kunstprojecten Tilburg presenteert zaterdag 30 juli Terugspoelen in ExtaseToffe muziek van nu en toen met maar één doel: Dansen! Stilstaan op deze avond is geen optie. Dus kom met je vrienden naar Terugspoelen. Trek je dansschoenen aan en ga genieten.

Deze speciale zomereditie van Terugspoelen begint om 21:00 uur en de entree is gratis. Het café en het terras zijn tijdens de Tilburgse Kermis dagelijks geopend vanaf 13:00 uur.

Over Extase

Extase Tilburg is naast café ook een zaal met podium waar regelmatig bands en acts te zien zijn. Of het nu nieuw opkomend talent is of grote namen.

Als er iets bepalend is voor Extase dan is het wel het karakter en de sfeer van de kroeg. Een karakter dat het in meer dan zeventig jaar heeft opgebouwd en misschien nog het best beschreven kan worden als eigenzinnig en divers. En de sfeer waar iedereen welkom is en geaccepteerd wordt. Extase biedt een gevarieerd scala aan muziek en gaat daarin haar eigen weg. In Extase heeft iedere avond zijn eigen gezicht. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van Extase.

Wil je zelf iets organiseren? Extase is ook een prima ruimte om een besloten feest te geven. Themafeesten, verjaardagen, verenigingsfeesten, personeelsfeesten, noem het maar en het kan gevierd worden. Neem voor meer informatie contact op met Extase.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht