Agenda

politiek café

Gratis zomerfilms bij de NWE Vorst: Tanna

Wanneer: 17 augustus 2017 van 20:30 tot 23:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis

Gratis zomerfilms bij de NWE Vorst: Tanna

Op zoek naar het Paradijs? Kom met stoel of kleedje naar de tuin van De NWE Vorst en waan je in de hof van Eden. Pop Up Cinema trakteert je daar deze zomer op een paradijselijke filmbeleving

Tanna is een liefdesverhaal op een klein paradijselijk eilandje middenin de Stille Oceaan houdt het midden tussen een documentaire, een speelfilm en een sprookje.

Een verhaal over een diepe, maar onmogelijke liefde, met de leden van een van de laatste traditionele stammen in de zuidelijke Pacific in de hoofdrol. Mooie, trotse Wawa en Dain, zoon van stamhoofd Charlie, zien zich gedwongen te vluchten als Charlie Wawa wil uithuwelijken aan een lid van een conflicterende stam. Op zoek naar vrijheid trekken de twee over het vulkanische eiland. Zullen de opperhoofden de jongeren laten gaan? Bijzonder fictie debuut van twee documentairemakers met de eilandbewoners in de hoofdrol.

Regie Martin Butler & Bentley Dean

De tuin en bar zijn open vanaf 20.30 uur, toegang is gratis, zodra het donker genoeg is start de film. Bij slecht weer verhuizen we naar binnen.

Locatie

Reageer op dit bericht