Agenda

Groeseindse ‘Rommel’ rondom het Sint Pieterspark

Wanneer: 22 september 2019 van 11:00 tot 15:00 Waar: Sint Pieterspark Entree: gratis

Groeseindse ‘Rommel’ rondom het Sint Pieterspark

Rondom het Sint Pieterspark (Groeseind) is een gezellige rommelmarkt van 11:00 tot 15:00 uur. De markt is gratis toegankelijk. Ook is er een zweefmolen en foodtruck aanwezig.

Het Sint Pieterspark ziet er gezellig uit en de eerste bewoners wonen er al bijna 8 jaar met veel plezier. Een aantal buurtbewoners organiseren ook dit jaar weer een gezellige buurtrommelmarkt. Kom zondag 22 september van 11.00 – 15:00 uur naar Groeseindse ‘Rommel’. Het is gratis en er is genoeg te zien, want naar verwachting stallen vele buurtbewoners hun spullen voor de deur uit. Ook dit jaar hebben we iets leuks bedacht, er komt nu een echte zweefmolen in het park te staan. Freatz Foodtruck zorgt deze dag voor de heerlijke lekkernijen voor tijdens het struinen op de rommelmarkt of om even samen te gaan zitten en lekker bij te buurten! Voor meer informatie kunt u het facebookevenement volgen.

Mocht jezelf willen deelnemen, dat kan door je spullen mee te nemen en ze op een dekentje of tafel uit te stallen. In verband met weinig parkeergelegenheid wordt iedereen verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Locatie

Reageer op dit bericht