Agenda

Fokkerpark

Werkgroep Leefbaarheid organiseert opruimactie Fokkerpark tijdens NLdoet

Wanneer: 16 maart 2019 van 11:00 tot 12:30 Waar: Fokkerpark Entree: Gratis

Werkgroep Leefbaarheid organiseert opruimactie Fokkerpark tijdens NLdoet

Het Fokkerpark krijgt een grote schoonmaak! Zaterdag 16 maart organiseert Werkgroep Leefbaarheid Uitvindersbuurt & Korvelse Hofjes van 11.00 tot 12.30 uur een opruimactie van zwerfafval in het Fokkerpark en omgeving. De actie vindt plaats in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet.

Meehelpen

Wil je meehelpen? Jong en oud is van harte welkom! Kom op 16 maart om 11.00 uur naar het Fokkerpark tegenover Sacharias Jansenstraat 19. Afvalgrijpers, handschoenen en dergelijke zijn aanwezig en de Diamant Groep zal het verzamelde afval afvoeren. Natuurlijk staat er een kopje koffie of thee klaar voor de liefhebbers en is er een lunch aanwezig. Voor meer informatie kun je kijken op de website van NLdoet. Ook kun je je op de website aanmelden om mee te helpen, maar dat is niet verplicht.

Wijkraad Zuiderkwartier

Werkgroep Leefbaarheid Uitvindersbuurt & Korvelse Hofjes maakt deel uit van Wijkraad Zuiderkwartier. Het Zuiderkwartier wordt ondersteund door het sociaal werk van ContourdeTwern en is te bereiken via de mail en Facebook. Voor deze schoonmaakactie krijgt de werkgroep hulp van ContourdeTwern, Gemeente Tilburg, het Oranjefonds en Wonen Breburg.

In het kort

  • Wanneer: zaterdag 16 maart
  • Locatie: het Fokkerpark en omgeving
  • Tijd: van 11:00 uur tot 12:30 uur

Locatie

Reageer op dit bericht