Agenda

Grotto Live

Liseth Horsten en Eric van Dijsseldonk bij Grotto Live

Wanneer: 19 augustus 2017 van 15:30 tot 18:30 Waar: Grotto Entree: gratis

Liseth Horsten en Eric van Dijsseldonk bij Grotto Live

In augustus is het weer tijd voor Grotto Live bij Grotto in het Sterrenbos bij de universiteit. Ben jij erbij op zaterdag 19 augustus? Op deze dag treden Liseth Horsten en Eric van Dijsseldonk op.

Voor het vijfde jaar op rij programmeert Eef Events een muzikale reeks optredens op deze prachtige locatie in de Oude Warande. Op drie zaterdagen worden bezoekers verrast door een mooi muzikaal programma. En het leukste van alles: entree is gratis! Wil jij op de hoogte blijven van Grotto Live? Volg dan het Facebookevenement!

Liseth Horsten en Eric van Dijsseldonk

Op de website van de Tilburgse zangeres en gitariste Liseth Horsten wordt ze omschreven als volgt: “niet het zoveelste ‘meisje met gitaar’, maar een vrouw met sterke liedjes en een stem die je raakt; warm en doorleefd maar helder als glas, down-to-earth en soms dromerig. En altijd met veel diepgang en karakter.” Dat schept natuurlijk verwachtingen, maar Liseth heeft dan ook al wat jaren achter zich als muzikante en muziekdocente.

Na vele omzwervingen in andere muzikale projecten kwam er in 2015 eindelijk een EP uit met haar eigen repertoire en aan een opvolger wordt gewerkt. Liseth treedt regelmatig op als solo-artieste en met haar band Liseth & The Lost and Found, met onder andere gitarist en zanger Eric van Dijsseldonk, die er ook bij het Grotto concert van 19 augustus bij is. Eric is inmiddels een begrip in de Brabantse muziekscene en een veelgevraagde topmuzikant. Dat belooft een prachtig en sfeervol optreden te worden met warme stemmen en gitaren, in een combinatie van eigen repertoire en verrassende covers.

Grotto Live

In het kort

  • Datum: zaterdag 19 augustus 2017;
  • Aanvang: 15.30 uur;
  • Locatie: Grotto (Oude Warande);
  • Entree: gratis!

Frans van der Meer

Locatie

Reageer op dit bericht