Agenda

Carnavalsconcert

Tangoconcert: Grupo del Sur in Jan van Besouw

Wanneer: 8 april 2018 van 15:00 tot 18:00 Waar: Cultureel Centrum Jan van Besouw Entree: €15
Bestel tickets

Tangoconcert: Grupo del Sur in Jan van Besouw

Kun jij helemaal wegdromen bij de klanken van de tango? Dan moet je op zondag 8 april in cultureel centrum Jan van Besouw zijn voor het tangoconcert van Grupo del Sur.

Over Grupo del Sur

Grupo del Sur graaft steeds dieper in het repertoire van Astor Piazzolla, de grondlegger van de Tango Nuevo. Dit is een genre waarin hoge eisen worden gesteld aan samenspel en virtuositeit. Piazzolla liet zich inspireren door componisten als Bach, Ravel en Stravinsky, maar ook jazzmuziek speelde een grote rol. De ‘Groep van het Zuiden’ speelt bekende werken van deze klassieke componisten in eigen arrangementen, waarin op geraffineerde wijze klassiek en tango met elkaar verweven worden. Grupo del Sur brengt in dit concert ook eigen werk, geschreven door contrabassist en arrangeur Marc van Rooij. Samen met originele stukken van Piazzolla levert dit een bijzondere muzikale ervaring op!

Bezield bandoneonspel, meeslepende tango’s en rauwe emoties: Grupo del Sur raakt je in het hart!

TangoSalon

Onder leiding van ervaren tangodocenten van Tango Desco uit Tilburg kun je meteen na het concert gratis deelnemen aan de Tango Salon! Aanmelden hoeft niet. Alleen kijken mag ook.

Praktisch

  • Datum: zondag 8 april 2018
  • Tijd: 15.00 – 18.00 uur
  • Locatie: CC Jan van Besouw
  • Toegang: €15,-

Locatie

Reageer op dit bericht