Agenda

g-zaalvoetbaltoernooi

GSBW G-zaalvoetbaltoernooi bij het T-Kwadraat

Wanneer: 13 januari 2018 Waar: Sportcomplex T-kwadraat Entree: gratis

GSBW G-zaalvoetbaltoernooi bij het T-Kwadraat

Voor het vijfde jaar op rij organiseert GSBW afdeling JG een G-zaalvoetbaltoernooi voor jeugd met een beperking in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 13 januari.

Dit jaar is er een record aantal deelnemers van maar liefst tweeëntwintig teams. Dat betekent dat zo’n 180 voetballers een dag lang hun voetbaltalenten laten zien. Het doel is om iedereen lekker te laten sporten en een mooie dag te hebben met elkaar.Nieuw dit jaar: ben je nog geen voetballer, dan bieden ze de mogelijkheid om mee te doen aan het G-zaalvoetbaltoernooi. Ben je tussen de 6 en 16 jaar en lukt het niet om bij een reguliere club mee te voetballen? Heb je bijvoorbeeld een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of ben je chronisch ziek? Kom dan meedoen!

g-zaalvoetbaltoernooi

G-zaalvoetbaltoernooi

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar g-toernooi@gsbw.nl met daarin je naam, je leeftijd en contactgegevens. Zij regelen een voetbalshirt voor je. Als je zelf een sportbroek en zaalschoenen meeneemt kun je al meedoen. Na je aanmelding nemen zij contact met je op.

Locatie

Reageer op dit bericht