Agenda

PAX the Humanoid

Hall of Fame & 013 presenteren: PAX the humanoid in Paradox

Wanneer: 23 september 2021 van 19:30 tot 23:59 Waar: Paradox Entree: €11
Bestel tickets

Hall of Fame & 013 presenteren: PAX the humanoid in Paradox

Hall of Fame & 013 presenteren PAX the Humanoid in Paradox: PAX maakt al jaren deel uit van de Nederlandse hiphop cultuur, zowel op als achter de stage, maar nu is PAX the humanoid klaar voor zijn solo debuut.

De voormalige frontman van The Kyteman Orchestra verkent met zijn solo project PAX the humanoid de wijze waarop de tegenslagen in het leven een man maken. Je zult zijn onmiskenbare drive opmerken als zijn experimentele hiphop het podium overneemt, wanneer hij zingt over gepest worden, leren omgaan met epileptische aanvallen, angsten en meer. Met volledige band en Niels Broos (Kyteman Orchestra, Jameszoo, Binkbeats) achter de toetsen komt PAX zich vanavond presenteren in Paradox.

Hall of Fame on tour

Tijdens de renovatie/verbouwing van de Hall of Fame werken wij samen met verschillende partners in de stad, om zo toch nog een tof programma neer te zetten! In samenwerking met 013 presenteren wij deze show in de zaal van Paradox.

Tickets en meer informatie

Tickets kosten €11 per stuk en je koopt ze hier. Het concert vindt plaats op 23 september en begint om 19.30 uur. Voor meer informatie kun je ook het Facebook-event volgen.

Locatie