Agenda

Halloween bij de oliemeulen

Halloween bij de Oliemeulen tijdens de herfstvakantie

Wanneer: 14 oktober 2017 tot 29 oktober 2017 Waar: De Oliemeulen Entree: €9,50
Bestel tickets

Halloween bij de Oliemeulen tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie: Halloween bij Dierenpark de Oliemeulen. Ook dit jaar wordt het weer griezelen van 14 oktober tot en met 29 oktober in Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. Het dierenpark is dan weer omgetoverd in een waar heksenparadijs.

Speurtocht & Griezelfotohoek

Voor de kinderen is er een uitgebreide speurtocht en nieuw is de griezelfotohoek! Dus kom verkleed maak hier je eigen halloweenfoto en plaats hem op de Facebookpagina van De Oliemeulen. Wie weet, win jij dan wel een jaarabonnement!

Roofvogeldemonstratie

Het dierenpark is leuk voor jong en oud, zowel in het binnen als buitengedeelte is een grote collectie dieren te bewonderen. Ook worden er dagelijks leerzame en leuke demonstraties gehouden met een wurgslang en vogelspin in de hoofdrol. Omstreeks 12.15 uur en 15.15 uur worden gedurende de hele herfstvakantie diverse roofvogels getoond tijdens de roofvogeldemonstratie.

OlieMEULENfotobericht

Overdekt Terras

Op het overdekte terras kun je terecht voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen staan er weer  allerlei spannende opdrachten in de speurtocht. Dus heb je altijd al eens willen weten hoe een sprinkhaan smaakt of hoe een slang aanvoelt? Baan jezelf dan een weg door de spinnenwebben, ontwijk de heks en zorg ervoor dat je de speurtocht maakt, dan verdien je iets lekkers.

Dit jaar is er ook een griezelige fotohoek. Het is dan natuurlijk nog leuker als je verkleed komt en hier een griezelige, leuke of mooie foto maakt. Plaats deze op de Facebookpagina en misschien win jij dan wel een jaarabonnement voor vier personen. De Oliemeulen is weer lekker griezelig versierd mede dankzij So Low Tilburg. Het dierenpark is te vinden aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg en is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor vragen of meer informatie kun je kijken op www.oliemeulen.nl.

Locatie