Agenda

Halloween bij Pukkemuk

Wanneer: 1 november 2019 om 18:00 uur tot 2 november 2019 om 21:00 uur Waar: Recreatieboerderij Pukkemuk Entree: €8,-
Bestel tickets

Halloween bij Pukkemuk

Het is weer bijna Halloween en ook dit jaar organiseert Recreatieboerderij Pukkemuk weer de meest griezelige show met spooktocht! Kom jij vrijdag 1 en zaterdag 2 november mee griezelen of is dit net wat te eng? Dan kun je ook je eigen pompoen maken!

Programma

Ook dit jaar komen er weer een aantal griezels bij Pukkemuk om jou een spookachtige avond te geven. Van 18:00 tot 20:00 is de show en deze avond is het park tot 21:00 geopend. Je kunt je hier de website kosteloos inschrijven voor dit evenement. De spooktochten zijn voor kinderen tot en met 10 jaar. Op vrijdag 1 november is de show minder eng voor kinderen.
Ben je niet zo van de spooktochten? Geen probleem. Je bent natuurlijk ook woensdag 30 oktober van harte welkom om de leukste pompoenen te maken. Hiervoor zijn de kosten €1,- per kindje (boven de entreeprijs).

Over Recreatieboerderij Pukkemuk

Recreatieboerderij Pukkemuk biedt voor kinderen de leukste dagjes uit. Van spelen in het klimtoestel, tot diertjes aaien en een rondje lopen door het Sprookjesbos, het kan allemaal. Het hele jaar geopend!

Locatie

Reageer op dit bericht