Agenda

Halloween Horror Show

Halloween Horror Show bij Pathé

Wanneer: 27 oktober 2018 van 00:00 tot 06:00 Waar: Pathé Entree: €25
Bestel tickets

Halloween Horror Show bij Pathé

De nacht van zaterdag 27 oktober op zondag 28 oktober presenteert Mr. Horror de Halloween Horror Show: een nachtelijke horrormarathon in Pathé Tilburg. Op het programma tussen 00:00 en 06:00u staan vier huiveringwekkende films: He’s Out There, Boarding School (met vooraf de korte film Salvatore), Still/Born en The Lodgers. Pathé Tilburg wordt overgenomen door diverse griezelige figuren die op jou staan te wachten… Durf jij het aan?!

Halloween Horror Show

He’s Out There

Wanneer Laura haar twee dochtertjes meeneemt naar een huisje aan het meer, wacht een gemaskerde figuur hen op. Wie zegt dat het uitgangspunt van een slasher origineel moet zijn?

Boarding School

De 12-jarige Jacob wordt naar een kostschool gestuurd voor ‘unieke kinderen’. Wat is er zo uniek aan Jacob? Om te beginnen heeft hij hevige nachtmerries, wordt hij op school regelmatig in elkaar geslagen omdat hij “op een meisje lijkt” en kleedt hij zich in de bebloede baljurk van zijn overleden grootmoeder, een overlevende van de Holocaust. Op de kostschool, gehuisvest in een oud landhuis, blijkt hij slechts één van zeven leerlingen. Wat is dit voor school? En kunnen de kinderen ontsnappen? .
Salvatore:
Voorafgaand aan Boarding School is de korte film Salvatore te zien. Salvatore Luciano slijt zijn dagen in een verzorgingshuis. Daar wordt hij dagelijks geschoffeerd door een lompe verzorger. Op een dag is de maat vol en openbaart zich een duister geheim uit Salvatores verleden.

Still/Born

In het ziekenhuis bevalt Mary van een tweeling, waarvan één baby doodgeboren wordt. Met een dubbel gevoel keren zij en haar man Jack huiswaarts. Zal hij de tweede wieg maar meteen afbreken? Nee, zegt Mary. Ze kan haar overleden baby nog niet loslaten. Wanneer ze op de babymonitor een spookachtige verschijning ziet, raakt ze ervan overtuigd dat iets haar andere baby wil stelen.

The Lodgers

Liefhebbers van gothic spookverhalen à la The Woman in Black komen ruimschoots aan hun trekken met deze Ierse spookhuisfilm. In 1920 probeert de tweeling Rachel en Edward het landgoed van hun familie in ere te houden, maar dat valt niet mee. Kwaadaardige geesten beletten broer en zus namelijk om anderen in hun onderkomen villa toe te laten. Dat is slechts één van de regels die deze ongenode gasten, die voor een groot deel van de film onder een luik verborgen blijven, de tweeling hebben opgelegd. Wanneer Rachel verliefd wordt op de oorlogsveteraan Sean wordt het voor haar steeds lastiger om zich aan de regels van de lodgers te houden, waardoor ze niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van haar kwetsbare broer in gevaar brengt.

Locatie

Reageer op dit bericht