Agenda

Hamlet

Familievoorstelling Hamlet in Theaters Tilburg (8+)

Wanneer: 1 februari 2019 van 19:00 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €15,-
Bestel tickets

Familievoorstelling Hamlet in Theaters Tilburg (8+)

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat. Op vrijdag 1 februari neemt hij jullie mee tijdens deze uitdaging.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. Theaters Tilburg verklapt het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: het blijft gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren! Na succesvoorstellingen als Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu Shakespeares stuk-der-stukken. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn.

In het kort

  • Vrijdag 1 februari
  • Schouwburg, Theaters Tilburg
  • 19.00 – 22.00 uur
  • Kinderen t/m 12: vanaf €15,-
  • Normaal: vanaf €18,50

Vanaf 8 jaar

De voorstelling is toegangbaar voor kinderen vanaf 8 jaar. De familievoorstellingen zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder.

Locatie

Reageer op dit bericht