Agenda

Dabka

Hand in Hand Dabka avond in Hall of Fame

Wanneer: 26 januari 2019 van 21:00 tot 03:00 Waar: Hall of Fame Entree: €5,-
Bestel tickets

Hand in Hand Dabka avond in Hall of Fame

Op zaterdag 26 januari komt in Hand in Hand naar de Hall of Fame voor een heuse dansavond. Door middel van Dabka, een Arabische volksdans, worden de Nederlandse en Arabische cultuur deze avond gemixt en verbonden met elkaar. Vanaf 21.00 uur kun je je goed vermaken met de verschillende culturen. 

Hand in Hand

Hand in Hand is een organisatie die door middel van dit evenement verschillende culturen samen wilt brengen. Het verbinden van Nederlanders met mensen uit andere culturen en de integratie van buitenlandse ontwikkelen, dat is het doel. Behalve deze evenementen ondersteund Hand in Hand ook nog vluchtelingen uit Irak, Egypte en Syrië.

Dabka

Dabka is een dans die op grote schaal wordt gedanst op bruiloften, partijen en andere vrolijke gelegenheden. Hierbij wordt cirkeldans en linedancing gecombineerd. De leider van de groep gaat aan het hoofd van de lijn staan, afgewisseld tegenover het publiek en andere dansers. Hier wordt een rij gevormd en dan kan de Dabka beginnen.

Entree

De Dabka-avond staat in het teken van verbroedering en gemoedelijk samenzijn tussen verschillende culturen, waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt tussen afkomst, religie etc. Iedereen is even welkom én even waardevol. Behalve dans, zullen ook eten en bijbehorende muziek een belangrijke rol spelen. Voor deze feestelijke avond bedraagt de entree €5,- kaartjes kun je hier kopen.

Locatie

Reageer op dit bericht