Agenda

Happy haring hours

Hap en Trap editie 2018 bij Eetkamer Goirle

Wanneer: 1 juli 2018 Waar: De Eetkamer Entree: €39,50

Hap en Trap editie 2018 bij Eetkamer Goirle

Op zondag 1 juli organiseert de Eetkamer in Goirle weer een nieuwe editie van Hap en Trap. Dit is een fietstocht samen met familie en/of vrienden door het mooie Goirle en Riel. Lees snel verder voor meer informatie!

Hap en Trap

  • 11.30   ontvangst met koffie en iets lekkers
  • 12.00   aanvang fietstocht

Geniet van een klein gerechtje met een bijpassend drankje bij deze deelnemers: De Eetkamer, Mozes, Opbreehees, Bojangles, Klooster Nieuwkerk, Commanderie.

hap & trap

In het kort

  • Locatie: Eetkamer Goirle
  • Datum: zondag 1 juli 2018
  • Tijd: vanaf 11:30 uur
  • Entree: €39,50

De Eetkamer Goirle

De Eetkamer is gehuisvest in een karakteristiek pand dat Rens – die zowel architect, textielbaron en later zelfs burgemeester van Goirle was – in 1907 liet bouwen. In de vijftiger jaren kwam het in handen van de textielindustrieel Mes.

De uitstraling van het pand is zoveel mogelijk behouden. De originele parketvloer, de schouwen en de glas-in-loodramen zijn intact gebleven. In de Gelagkamer (waar kleinere groepen kunnen eten) was een bibliotheek annex jachtkamer gevestigd, terwijl de Eetkamer de oorspronkelijke woonkamer was. De Tuinkamer kijkt uit op de schitterende tuin, waar overigens ook gedineerd kan worden. Oorspronkelijk was het onderdeel van de binnenplaats.

De openingstijden van De Eetkamer zijn van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 12.00 uur. Zaterdag en zondag zijn ze geopend vanaf 17.00 uur.

Locatie