Agenda

Hap Stap Festival 2019

Hap Stap Festival 2019 in de Interpolistuin

Wanneer: 7 juni 2019 om 17:00 uur tot 10 juni 2019 om 22:00 uur Waar: Interpolistuin Entree: Gratis

Hap Stap Festival 2019 in de Interpolistuin

Op 7, 8, 9 en 10 juni (Pinksterweekend) is het weer tijd voor het welbekende Hap Stap Festival. Dit gezellige Tilburgse weekend, waarin ook de MeiMarkt plaatsvindt, belooft een mooi feestje te worden! De Interpolistuin wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot een festivalterrein vol met eettentjes en entertainment.

Lees hier alles wat je moet weten over Hap Stap Festival 2019!

Hap Stap Festival 2019

Zo’n twintig jaar geleden zijn enkele ondernemers op het idee gekomen om een laagdrempelig festival te organiseren waarbij de restaurants uit de binnenstad zich met hun gerechten konden presenteren aan de inwoners van Tilburg. De doelstelling was om zo meer bekendheid te verwerven bij het Tilburgse publiek. Onder leiding van Peter Manni kreeg het festival gestalte onder de naam Tilburg Hap-Stap Festival.

Vier dagen lang genieten van heerlijke hapjes, lekkere drankjes en verrassend entertainment, dat is Hap Stap. Niet zo’n goede eter? Geen probleem, want er is echt voor ieder wat wils! Dit alles ook nog is op een bijzondere, sfeervolle locatie, namelijk de Interpolistuin. Het Hap Stap Festival: ‘Waar je thuis bent als je uit gaat’.

Programma & deelnemers

Het programma en deelnemers van Hap Stap Festival 2019 zijn vooralsnog niet bekend. Wanneer hier meer informatie over beschikbaar is, melden wij het direct op onze website.

Sfeer impressie 2018

Ben je benieuwd hoe Hap Stap eruit ziet? Fotograaf Camiel van de Wijdeven maakte de onderstaande foto’s. Wil je meer foto’s terugzien? Bekijk dan hier alle Hap Stap fotoboeken.

Locatie

Reageer op dit bericht