Agenda

Hap Stap Festival 2020

Hap Stap Festival 2020 (AFGELAST!)

Wanneer: 29 mei 2020 tot 1 juni 2020 Waar: Interpolistuin Entree: Gratis

Hap Stap Festival 2020 (AFGELAST!)

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Op 29, 30, 31 mei en 1 juni is het weer tijd voor het bekende Hap Stap Festival. Dit gezellige Tilburgse weekend, waarin ook de MeiMarkt plaatsvindt, belooft wederom een mooi feestje te worden! Ook dit jaar wordt de Interpolistuin weer omgebouwd tot een festivalterrein vol met eettentjes en entertainment.

Hap Stap Festival 2020

Ongeveer 20 jaar geleden kwamen enkele ondernemers op het idee om een laagdrempelig foodfestival te organiseren. Hier kunnen restaurants uit de binnenstad hun gerechten presenteren aan de inwoners van de stad. De doelstelling was om zo meer bekendheid te verwerven bij het publiek. Onder leiding van Peter Manni kreeg het festival de naam Hap Stap Festival.

Vier dagen lang genieten van heerlijke hapjes, lekkere drankjes en leuk entertainment, dat is precies wat Hap Stap te bieden heeft. Niet zo’n goede eter? Geen enkel probleem, want er is echt voor ieder wat wils! Dit is ook nog eens te vinden op een bijzondere, sfeervolle locatie, namelijk de Interpolistuin. Het Hap Stap Festival: ‘Waar je thuis bent als je uit gaat’.

Programma en deelnemers

Het programma en de deelnemers van Hap Stap Festival 2020 zijn nog niet bekend. Wanneer hier meer informatie over beschikbaar is, melden wij dit direct op onze website.

Foto’s

Ook vorig jaar was Hap Stap Festival weer vier dagen feest. Onze fotografen waren erbij en schoten een hoop foto’s. Benieuwd hoe die eruit zien? Bekijk onze fotoalbums van Hap Stap Festival.

Locatie

Reageer op dit bericht