Agenda

Hap Stap Festival 2021

Hap Stap Festival in de Interpolistuin

Wanneer: 21 mei 2021 tot 24 mei 2021 Waar: Interpolistuin Entree: Gratis

Hap Stap Festival in de Interpolistuin

Van 21 tot en met 24 mei is het tijd voor het Hap Stap Festival 2021. Het is alweer de 25ste keer dat dit festival plaatsvindt in Tilburg. Heerlijke hapjes, gezellige mensen, entertainment, een leuke sfeer en gratis toegang!

Eigenlijk zou de 25ste editie van het festival in 2020 plaatsvinden, maar door het coronavirus wat er toen heerste werd deze editie afgelast. Daarom zal Hap Stap Festival 2021 een dubbel zo groot feest worden!

Hap Stap Festival 2021

25 jaar geleden kwamen enkele ondernemers op het idee om een laagdrempelig foodfestival te organiseren. Hier kunnen restaurants uit de binnenstad hun gerechten presenteren aan de inwoners van de stad. De doelstelling was om zo meer bekendheid te verwerven bij het publiek. Onder leiding van Peter Manni kreeg het festival de naam Hap Stap Festival.

Vier dagen lang genieten van heerlijke hapjes, lekkere drankjes en leuk entertainment, dat is precies wat Hap Stap te bieden heeft. Niet zo’n goede eter? Geen enkel probleem, want er is echt voor ieder wat wils! Dit is ook nog eens te vinden op een bijzondere, sfeervolle locatie, namelijk de Interpolistuin. Het Hap Stap Festival: ‘Waar je thuis bent als je uit gaat’.

Programma en deelnemers

Het programma en de deelnemers van Hap Stap Festival 2021 zijn nog niet bekend. Wanneer hier meer informatie over beschikbaar is, melden wij dit direct op onze website.

Foto’s

Ook twee jaar geleden was Hap Stap Festival weer vier dagen feest. Onze fotografen waren erbij en schoten een hoop foto’s. Benieuwd hoe die eruit zien? Bekijk onze fotoalbums van Hap Stap Festival.

Locatie

Reageer op dit bericht