Agenda

Happy Together

Happy Together bij De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Wanneer: 8 april 2020 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Happy Together bij De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Een fantasierijke voorstelling over het familie-zijn en de acrobatiek van het samenleven. Een voorstelling over samen groeien en samengroeien. Op woensdag 8 april vindt Happy Together plaats bij De Nieuwe Vorst.

In Happy Together staan vader, moeder, dochter en zoon samen op het toneel. Ze spelen een familie op zoek naar wie zij met elkaar kunnen zijn.
Momenten van ontmoeting en afscheid wisselen elkaar af in deze humoristische en fysieke voorstelling over de acrobatiek van het samenleven. Wie draagt wie? Kunnen ze veranderen zonder elkaar los te laten? Van generatie op generatie is dit een verhaal dat telkens opnieuw verteld wordt.

Idee en concept

Idee en concept Mees Borgman en Espen Hjort, regie Espen Hjort, spel Erik Borgman, Nanette Kuijpers, Mees Borgman, Ster Borgman. Happy Together is geproduceerd door Espen Hjort/Stichting Skorpetind en Het Huis Utrecht, in samenwerking met Theater Utrecht. Happy Together is een samenwerking tussen regisseur Espen Hjort en performer/muzikant Mees Borgman. Eerder hebben ze o.a. samengewerkt aan de voorstellingen Goat Song en Casino Nonstop. Verbeelding, transformatie en de herinneringen van het lichaam zijn voor hen belangrijke fascinaties.

Kaartverkoop

De tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. Normale tickets kosten €17,- voor de vroege vogels kosten de tickets €12,-. Ook voor studenten zijn er speciale prijzen, die kun je vinden op de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie

Reageer op dit bericht