Agenda

Hartenmeisjes in de Tilburgse binnenstad

Wanneer: 12 juli 2020 van 13:00 tot 16:00 Waar: Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg

Hartenmeisjes in de Tilburgse binnenstad

De Tilburgse ondernemers in de binnenstad hebben een uitdagende tijd achter de rug. En nog steeds kunnen ze een extra steuntje in de rug gebruiken. Daarom worden er door Ondernemersfonds Tilburg kleine activiteiten georganiseerd om het bezoekers zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken in de binnenstad. 

Zo wordt er extra gestimuleerd om ook op rustige momenten naar de stad te komen en de drukte niet op te zoeken. In de weekenden worden de activiteiten juist gebruikt om de drukte te spreiden en om Tilburgers te tippen over hun eigen stad als vakantiestad. Maar ook om duidelijk te maken dat de binnenstad een veilige en prettige plek is om te wonen, werken en te verblijven.

Hartenmeisjes in de Tilburgse binnenstad

Zondag 12 juli lopen er hartenmeisjes in de stad. De delen zakjes met snoephartjes uit, én hartenkreten aan de winkelende mannen die wél mee gaan winkelen om hen een hart onder de riem te steken.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.

 

Locatie