Agenda

Havok

Havok in april naar 013 Tilburg

Wanneer: 6 april 2017 van 19:00 tot 22:00 Waar: Poppodium 013 Entree: Vanaf €20,-
Bestel tickets

Havok in april naar 013 Tilburg

Op donderdag 6 april 2017 komt Havok naar 013 Tilburg. Ben jij een echte thrash-fan en wel in voor een avondje deathmetal? Bestel dan snel je tickets.

Havok

Ook in het dichtbevolkte crossover thrash metalgenre geldt een natuurlijke selectie en bereiken alleen de allerbeste en coolste bands de top, zoals Municipal Waste, Toxic Holocaust en de uit Denver, Colorado afkomstige neo-thrashmaniakken van Havok. In de bijna dertien jaar dat ze bestaan brachten oprichter-frontman David Sanchez & co. furieuze speed-thrash die garant staat voor wilde party’s waarbij hectoliters bier worden verzwolgen door langharig gespuis, opgejut door het toxic orkestje op het podium dat onweerstaanbare walsjes op de slamdansende bezoekers afvuurt. “Let ‘em know we’re coming back – lock and load – prepare for attack!”

En dan nemen de Amerikanen ook nog goed volk mee naar Tilburg. Want de echte thrash-fans weten wel wie de mannen van Warbringer zijn. Bay Area thrash die klinkt alsof het rechstreeks uit de 80’s komt! Het Franse Gorod brengt melodische deathmetal, met een hoofdrol voor de supercoole loopjes en solo’s van gitarist Mathieu Pascal. De Californische thrashers van Exmortus maken het lijstje compleet. Het bier staat koud deze avond.

Meer informatie

  • Locatie: 013 Tilburg, Veemarktstraat 44
  • Datum: donderdag 6 april 2017
  • Tijd: van 19:00 uur tot 20:00 uur
  • Tickets: vanaf €20,- deze zijn te bestellen op de website van 013.

Locatie

Reageer op dit bericht