Agenda

informatiemiddag

(H)eerlijk eten bij Resto-013 en De Rooi Pannen

Wanneer: 15 oktober 2018 tot 25 oktober 2018 Waar: De Rooi Pannen

(H)eerlijk eten bij Resto-013 en De Rooi Pannen

Op 16 oktober is de Wereldvoedseldag. Rond die dag organiseren Resto-013 en horeca-opleiding De Rooi Pannen in Tilburg een Week van de (H)eerlijke Maaltijd. Een week lang serveren zij een bijzondere, heerlijke en eerlijke maaltijd op basis van de hoeveelheid voedsel die per wereldburger per dag beschikbaar is. Tenminste, als we alles in de wereld eerlijk zouden verdelen.

Resto-013: Week van de (H)eerlijke maaltijd

In de wijkrestaurants is een hele week aandacht voor de Wereldvoedseldag.

  • Maandag 15 oktober: ze starten met een maaltijd in MFA Het Kruispunt. De koks hebben, op basis van de ingrediëntenlijst van de Eerlijke Maaltijd – ook wel Wereldmaaltijd  genoemd –  een heerlijk en verantwoord menu samengesteld.
  • Dinsdag 16 oktober: op deze dag – Wereldvoedseldag – wordt voorafgaand aan de Wereldmaaltijd in MFA De Symfonie een oesterzwamborrel aangeboden, in samenwerking met oesterzwammenkwekerij ZuiderZwam. De aanvang  is 16.30 uur. Gasten kunnen dan ook kennis maken met het werk van ZuiderZwam en van Switch.
  • Donderdag 18 oktober: ook de maaltijden bij Het Kruispunt en op zaterdag 20 oktober bij MFA De Poorten staan in het teken van een eerlijke verdeling wereldwijd. Voor alle gasten zijn de recepten beschikbaar! Reserveren is verplicht, klik hier. Of bel naar 0900 30 30.

Eten bij De Rooi Pannen

De leerlingen van de afdeling Horeca Tilburg besteden met diverse activiteiten aandacht aan het wereldvoedselvraagstuk en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo serveren zij in de restaurants een wereldmenu dat voldoet aan de richtlijnen die door Stichting Werelddelen zijn opgesteld. Er wordt gewerkt met seizoens- en streekproducten van verschillende bedrijven en er is aandacht voor de duurzaamheid van producten. Je kunt komen eten van 22 tot en met 25 oktober, lunchen om 12.00 uur en diner om 17.30 uur. Reserveren is verplicht, dat kan via 013 595 56 50 of klik hier om online te reserveren.

Je bent van harte welkom bij De Rooi Pannen en Resto-013 om voor een lage prijs te genieten van een eerlijke, verantwoorde maaltijd. Samen met Switch (onderdeel van ContourdeTwern) besteden zij hiermee aandacht aan Wereldvoedseldag en aan de ongelijke verdeling van voedsel in de wereld.

Locatie

Reageer op dit bericht