Agenda

Paasbrunch

Heerlijke paasbrunch bij Uitspanning De Zeven Geitjes

Wanneer: 1 april 2018 Waar: Uitspanning De Zeven Geitjes Entree: €18,50

Heerlijke paasbrunch bij Uitspanning De Zeven Geitjes

Het is bijna weer zover, Pasen staat bijna weer voor de deur met een lekkere paasbrunch! Kom jij op eerste paasdag samen met je vrienden of familie naar Uitspanning De Zeven Geitjes om heerlijk te brunchen? 

Paasbrunch De Zeven Geitjes

De Zeven Geitjes biedt een zeer uitgebreide brunch voor het hele gezin! Dit is inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange. Natuurlijk is er voor de kinderen ook een leuke bezigheid, namelijk paaseieren zoeken! Voor volwassenen bedraagt de paasbrunch €18,50 euro en voor kinderen tot de 12 jaar is het €10,00 euro. Het reserveren voor de paasbrunch kan telefonisch via 013-4680441. Voor meer informatie kun je de website bezoeken.

De Zeven Geitjes

De Zeven Geitjes heeft een karakteristieke uitstraling met een Brabants, bourgondisch karakter. Uitspanning De Zeven Geitjes proberen in alles wat ze doen de eigen identiteit te behouden. Je zult het meteen herkennen als je een bezoekje brengt. Geen schreewerige klimtoestellen en ballenbakken maar een speeltuin waar kinderen nog kind kunnen zijn en ruimte overblijft om hun fantasie te prikkelen. Uitspanning De Zeven Geitjes hoopt dat zij jullie mogen verwelkomen!

Locatie

Reageer op dit bericht