Agenda

Spaanse wijnen

Heerlijke wijnen proeven bij Doncurado

Wanneer: 16 december 2018 Waar: Doncurado Entree: gratis
Bestel tickets

Heerlijke wijnen proeven bij Doncurado

Proef je gezellig wijnen mee?

Doncurado

Gezellig lunchen of borrelen in een Spaanse mercado? Beleef het échte Spanje in Nederland en geniet van heerlijke authentieke Spaanse producten. Bij ons kun je terecht voor een heerlijke Spaanse lunch en voor een gezellige Spaanse borrel zoals in een traditionele Spaanse mercado. Knus, beetje rommelig, maar met de beste producten van het Spaanse land, een koude cerveza, cava of temperamentvolle vino……

Proef je mee?

Hoe belangrijk is een goed glas wijn? Bij Doncurado vinden ze dat erg belangrijk. Van mooie instapwijnen tot luxere wijnen stemmen ze graag met de gast af wat hij/zij. Altijd gebaseerd op smaak of waar de gast mogelijk op dat moment zin in heeft. Stevig of zacht, fruitig of vol.

16 december nodigen we je speciaal uit bij Doncurado om op een gezellige manier kennis te maken met onze heerlijke Spaanse wijnen? Op deze borrelmiddag serveren we 4 van onze top wijnen voor slechts €17,50 p/p. We starten met een lekker glaasje bubbels en bouwen op naar onze beste rode wijn. Gedurende de proeverij gaan we lekker rond met aantal kleine bites van het huis. Tot zondag de 16e.

Locatie

Reageer op dit bericht