Agenda

Helge slikker As

Helge Slikker in Theaters Tilburg

Wanneer: 22 februari 2019 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €20,-
Bestel tickets

Helge Slikker in Theaters Tilburg

Film en theatercomponist Helge Slikker neemt je aan de hand van nieuw geschreven muziek mee op avontuur door IJsland, waar hij al jaren komt. Zijn fascinatie en liefde voor dit onherbergzame eiland schreef hij op in een fictieve geschiedenis.

Helge slikker in Theaters Tilburg

Het avontuur en de passie die er in zit vormt de basis van een bijzonder, theatraal concert. Zeker een kijkje waard als je liefhebber van theater muziek bent. Ook is Helge Slikker onder andere onderdeel van de bands Storybox, Miss Molly & me, en óok nog eens de Happy Camper.

De 41-jarige Utrechter heeft genoeg in petto en maakt daarnaast ook nog eens filmmuziek voor onder andere Kauwboy, Infiltrant, Cloudboy en ga zo maar  door. Hij staat samen met producer en muzikant Dave menkehorst op het podium. Paul Munnik, waar Helge vaker meewerkt, zorgt voor de regie.

As

IJsland, Helge schreef er een theaterconcert over. Hij is er meer dan gefascineerd over en vertelt in zijn theatershow een verhaal dat zich afspeelt op de grens van de mensenwereld en de wereld van Noordse Mytholgie. Het draait vooral om rouwen, herontdekken van liefde en het verzoeken van de goden.

In het kort

  • Vrijdag 22 februari
  • Tickets: €20,-
  • Locatie: Studio, Theaters Tilburg
  • Tijd: van 20:30 tot 22:00

Locatie

Reageer op dit bericht