Agenda

het zonnelicht

Herfst Retraite bij het Zonnelicht

Wanneer: 31 oktober 2021 van 09:30 tot 16:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €85 Early Bird prijs. Meedoenregeling mogelijk.
Bestel tickets

Herfst Retraite bij het Zonnelicht

Bij het Zonnelicht vieren ze op 31 oktober de herfst retraite. Een moment van bezinning en loslaten. Het beloofd een speciale dag te worden. lijkt jou dit nu wat? Meld je dan aan en wees erbij!

We vieren het samen bij het Zonnelicht

De herfst retraite is een dag om schoon schip te maken. Deze dag ben je welkom om samen de overgang van herfst naar winter te vieren. Door de verschillende oefeningen die aan bod komen ervaar je je eigen energie en kracht. Daarnaast is er aandacht voor beweging en stilte en natuurlijk voor samenzijn en delen. We zullen loslaten wat we niet meer nodig hebben en uitnodigen wat in ons leven aan willen trekken. Met onder andere Qi Gong en verschillende meditatievormen. Ook zullen we een vuur maken in de mooie Japanse tuin van Zonnelicht.

De kaartverkoop bedraagt €85,- voor een early bird. voor verdere informatie kan je terecht op de site van de organisator. De retraite wordt gegeven door Chantal van Heumen. Chantal is eigenaresse van Mana Gezondheidspraktijk.

Locatie