Agenda

Bevrijd de lente in

Het Zonnelicht organiseert mini-retraite: ”Bevrijd de lente in!”

Wanneer: 22 februari 2020 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: vanaf €45,-

Het Zonnelicht organiseert mini-retraite: ”Bevrijd de lente in!”

Het Zonnelicht organiseert op zaterdag 22 februari een mini-retraite: ”Bevrijd de lente in!”. De retraite wordt gegeven door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk.

Start lente

De lente-equinox valt op 20 maart. Op deze dag is de dag even lang als de nacht. Dit moment is twee keer per jaar. Nog eenmaal in september, de start van de herfst. De equinox in maart is de start van de lente.
In de Chinese Geneeskunde start de lente niet precies op 20 maart. Dat is eigenlijk heel logisch, er is een langzame overgang van winter naar lente en die begint al in de weken ervoor.

Tijdens deze middag wordt er tijd genomen voor het oude wat jij nog achter je wil laten. Daarnaast wordt de focus gelegd op hetgeen wat jij in je leven nog wil uitnodigen of versterken. Hierbij vinden verschillende oefeningen plaats, deze helpen je hierbij en zullen ook voor mooie en grote inzichten in het leven zorgen. De oefeningen zullen je helpen te verbinden met je kern, met dat in jou wat onaangetast en altijd stralend is.

Detox

De lente is een tijd van detox, het opruimen van de zware energieën van de winter en het reinigen van de organen na het zwaardere winter-eten. Deze workshop zal je helpen weer frisser en met hernieuwde energie naar de lente te gaan. Ook zullen je doelen duidelijker worden. Daarnaast kun je de middag zien als een mini-retraite waarin je je energie laat stromen en in stilte bij jezelf naar binnen kunt gaan. Om te ontspannen en op te laden.

Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn Qi Gong, meditatie en meditatie in beweging als ook innerlijk werk.
Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk zal zorgen voor een warme en veilige setting waarin dit mogelijk is.

Extra informatie

  • Datum en tijd: zaterdag 22 februari van 13.30 tot 17.00 uur
  • Early bird ticket: €45,-
  • Regular ticket: €50,-
  • Samen-ticket: €85,- (2 personen)
  • Meer informatie vind je op de website van Mana Gezondheidspraktijk.

Locatie

Reageer op dit bericht