Agenda

de man in azië

Het Zuidelijk Toneel: De Man in Azië in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 25 september 2018 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst

Het Zuidelijk Toneel: De Man in Azië in De Nieuwe Vorst

In deze roadtrip door Azië neemt Lucas De Man je mee op een fascinerende trip door zes Aziatische megasteden op zoek naar Aziatische changemakers. Het videomateriaal van de reis en de gesprekken vormen het materiaal voor niet zomaar een theatraal reisverslag of documentaire; De Man in Azië is een ontdekkingstocht vol verbeeldingskracht die inzicht geeft in de uitdagingen van nu.

De Man in Azië

Tijdens de performance ontmoet je een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong and Taipei en ontdekt hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms zelfs angstaanjagende wereld.

Met het verzamelde filmmateriaal, manga animaties en de meest onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten en professionals vertelt De Man het verhaal van een taboedoorbrekende generatie. Want hoe combineer je moderne, controversiële vormen van liefde, vriendschap en seks met traditionele en veilige familiebanden? Hoe leef je in een toekomst die steeds dichterbij komt en waarin robots het dagelijks leven overnemen?

Praktische informatie

  • Locatie: De Nieuwe Vorst
  • Datum: Di & Wo 26 september om 20.30 uur
  • Entree: €17,- | Vroege Vogels €12,-

Voor meer informatie, kijk op de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie

Reageer op dit bericht