Agenda

heyhoef backstage

Heyhoef Backstage met Elles Bailey & Matanja Bradley

Wanneer: 16 juni 2018 van 20:30 tot 23:00 Waar: Wijkcentrum Heyhoef Entree: €15,-
Bestel tickets

Heyhoef Backstage met Elles Bailey & Matanja Bradley

Het is weer gelukt om internationaal hoog aangeschreven acts naar de Reeshof te halen. Heyhoef Backstage met Elles Bailey & Matanja Bradley staat op zaterdag 16 juni 2018 op het programma. De zaal opent om 20:00 uur en het concert begint om 20:30 uur. Kaarten zijn voor €15,- te koop op de website of voor €12,50 in de voorverkoop bij Melati Dua op de Heyhoef, Wijkcentrum Heyhoef en Sounds. 

The Bluespowerlady from Bristol

De uit Bristol afkomstige Elles Bailey doorgaat een stormende fase in haar prille carrière. Haar debuutalbum ‘Wildfire’ oogst overal lovende kritieken. Zij wordt genoemd als het grote nieuw ontdekte supertalent van de blues en rock. Hooggespannen verwachtingen alom. Ze beschikt over het talent als vertolkster van de golvende rootsy blues, stevige country en soulfulle rock. Haar ‘smoky vocal’ stijl past perfect bij haar muziek. Elles schuift aan in het rijtje Dana Fuchs, Beth Hart en Ana Popovic. Bailey is niet voor niets onlangs genomineerd voor een European Blues Award die, en dat was allesbehalve een grote verrassing, mee naar huis werd genomen door Beth Hart.

Bezielende Country-Blues

Avontuur ligt er in het verschiet voor de ware durfallen. Neem nu singer-songwriter Mattanja Joy Bradley. Die gaat waarachtig geen enkele uitdaging uit de weg. Geen berg is haar te hoog, geen dal te diep. Ze neemt ze allemaal. Wie laat zich in de boeien slaan voor de eerste van haar vijf Amerikaanse tours? Wie gaat het gevang in voor haar muziek? Wie wordt met pek en veren de VS uitgezet en later met evenveel tromgeroffel weer onthaald? Juist ja, dat is onze getalenteerde vrijbuiter met de rijke fantasie, Mattanja Joy Bradley. En al die krachtige eigenschappen hoor je terug in haar muziek.

Locatie

Reageer op dit bericht