Agenda

Rommelmarkt

Rommelmarkt en kunst & kitsch-middag in winkelcentrum Heyhoef (AFGELAST!)

Wanneer: 5 april 2020 van 12:00 tot 16:00 Waar: Heyhoef Entree: Gratis

Rommelmarkt en kunst & kitsch-middag in winkelcentrum Heyhoef (AFGELAST!)

Op zondag 5 april vindt in Winkelcentrum Heyhoef voor het tweede jaar op rij een Kunst en Kitsch-middag plaats. Deze succesvolle middag is gebaseerd op het bekende televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch. Ook zal er een rommelmarkt plaatsvinden.

Kunst & Kitsch-middag

Iedereen uit Tilburg en omstreken kan die middag tussen 12.00 en 16.00 uur één of meerdere kunstobjecten laten zien aan de taxateurs. Dit is het ideale moment om jouw erfstuk, schilderij of verstopte objecten voor te leggen de taxateurs. Welke taxateurs er die tijdens deze Kunst en Kitsch-middag tot jouw beschikking staan, wordt later bekend gemaakt.

Tussen 12.00 en 16.00 uur ben je welkom om jouw kunstobject te laten taxeren in Winkelcentrum Heyhoef. Is het lastig om het object mee te nemen? Het is ook mogelijk om een foto te laten taxeren.

Rommelmarkt

Heb jij geen parels in huis die geschikt zijn om te taxeren, ga dan lekker naar de rommelmarkt. Deze vindt namelijk deze middag ook plaats bij Winkelcentrum Heyhoef. Wie weet vind jij wel een schat die je meteen kan laten beoordelen. Daarnaast is het op zondag 5 april ook nog koopzondag.

Locatie