Agenda

High Tea

High Tea ‘Lion’ bij Euroscoop

Wanneer: 15 januari 2017 Waar: Euroscoop Entree: €18,50
Bestel tickets

High Tea ‘Lion’ bij Euroscoop

Op Zondag 15 Januari organiseert Euroscoop Tilburg in samenwerking met restaurant Bommel Beer een High Tea & Movie middag. Vanaf 13:30 uur start de High Tea bij Bommel Beer.

High Tea

De High Tea bevat allerlei lekkere warme- en koude hapjes, zowel zoet als hartig. Met daarbij natuurlijk een heerlijk kopje thee.

Rond 15.00 uur start daarna de prachtige, op waarheid gebaseerde film ‘ Lion’ : deze film vertelt het verhaal van de Indiase jongen Saroo, die als vijf jarig jongetje per ongeluk in een trein terecht komt, die hem duizenden kilometers van zijn familie voert.

Lion

De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden. Lion is de verfilming van de bestseller “Mijn lange weg naar huis”. De verfilming kent een sterrencast waaronder (Oscar winnares) Nicole Kidman, (Oscar genomineerde) Roony Mara, Dev Patel en David Wenham.

Meer informatie

  • Locatie: Euroscoop Tilburg, Olympiaplein 2 en Bommelbeer, Olympiaplein
  • Datum: zondag 15 januari 2017
  • Tijd: vanaf 13:30 uur
  • Entree: €18,50 voor het complete arrangement, te reserveren via Euroscoop en Bommelbeer

Locatie

Reageer op dit bericht