Agenda

Hockeyclub Were Di organiseert sportief alternatief voor kindervakantiewerk

Wanneer: 18 augustus 2020 tot 20 augustus 2020 Waar: Were Di Tilburg Entree: €22,50
Bestel tickets

Hockeyclub Were Di organiseert sportief alternatief voor kindervakantiewerk

In de laatste week van de zomervakantie organiseert de Tilburgse hockeyclub Were Di een sportieve zomer-instuif voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Met de instuif biedt Were Di een leuk, gezellig en sportief programma voor kinderen die deze zomer niet terechtkunnen bij het kindervakantiewerk in de wijken.

De deelnemers zijn drie dagen lang lekker actief en sportief bezig op de hockeyvelden van Were Di. De kinderen werken aan hun conditie en doen allerlei sportieve spelletjes. Daarnaast maken ze kennis met de hockeysport. En, heel belangrijk, de Zomer-Instuif van Were Di is vooral héél gezellig. Were Di’s Zomer-Instuif is voor iedereen. Ook kinderen die nog nooit gehockeyd hebben zijn van harte welkom.

Praktische informatie

De Sportieve Zomer-Instuif vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus. We starten elke dag om 10.00 uur en stoppen om 15.00 uur. Deelnemen aan de Were Di’s Sportieve Zomer-Instuif kost 22,50 euro. De Zomer-Instuif wordt verzorgd door ervaren trainers en begeleiders van Were Di. Ze worden ondersteund door jeugdleden van de club. Vanzelfsprekend houdt Were Di de Corona-regels scherp in het oog.

Meer weten?

Inschrijven? Ouders en verzorgers kunnen deelnemers vóór 23 juli 2020 aanmelden via de website van Were Di.
Snel aanmelden is verstandig want vol is vol.

Aanmelden kan via de volgende link:

Locatie

Reageer op dit bericht