Agenda

hollandse glorie 2019

Hollandse Glorie 2019 in Sporthal Dongewijk

Wanneer: 23 november 2019 van 19:00 tot 23:59 Waar: Sporthal Dongewijk Entree: €17,50
Bestel tickets

Hollandse Glorie 2019 in Sporthal Dongewijk

Sporthal Dongewijk in de Reeshof zal zaterdag 23 november 2019 voor de zesde keer worden omgebouwd tot één groot muziekspektakel. Gezelligheid kent geen tijd, zeker niet tijdens Hollandse Glorie 2019. De organisatie pakt ook dit jaar weer uit met een spectaculaire show en een gezellig artiestenprogramma op het podium.

Programma

“Ook dit jaar halen we weer veel top artiesten naar onze indooreditie van Hollandse Gorie,” aldus Niels namens de organisatie. “Wat te denken van zanger Wesly Bronkhorst, die onlangs een eigen uitverkocht concert gaf in AFAS Live. Maar ook met John West zal het dak eraf gaan. Hij gooit nog steeds hoge ogen met de hit ‘Alles Wat Ik Wil’. En met Het Feestteam is het altijd één groot feest, ook zij zijn er bij.” Verder zijn andere toppers als Raymon Hermans, Vinzzent en Frank Smeekens ook van de partij.

Kaartverkoop

Hollandse Glorie is jaarlijks volledig uitverkocht, dus mocht je nog willen gaan zorg dan dat je op tijd kaarten koopt. Kaarten kosten €17,50 in de voorverkoop bij Jamin Heyhoef, Café Dongewijk of via de website www.hollandse-glorie.nl. Hollandse Glorie 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Edda Glas en Strada Motoren.

Locatie

Reageer op dit bericht