Agenda

holy pink festival

Holy Pink festival in de Muzentuin tijdens Roze Maandag

Wanneer: 22 juli 2019 van 13:00 tot 01:00 Waar: Muzentuin Entree: Gratis

Holy Pink festival in de Muzentuin tijdens Roze Maandag

Draaimolen zet met de zevende editie van Holy Pink festival de Muzentuin op haar kop tijdens Roze Maandag. Dit heerlijke technofeestje is elk jaar een must op de roze feestdag tijdens de Tilburgse Kermis. Ook dit jaar weer met een ijzersterke line-up!

Het gratis te bezoeken festival wordt georganiseerd door de Tilburgse organisatie Draaimolen en vindt plaats op 22 juli tijdens Roze Maandag, een van de grootste LGBTQI+ evenementen van Nederland. Deze dag zal volledig in het teken staan van liefde; liefde voor muziek en vooral liefde voor elkaar! Met Holy Pink laat de organisatie laat zien dat liefde universeel is en dat je vrij bent om te zijn wie je wilt zijn.

Line-up Holy Pink Festival

Zoals ieder jaar zal de bezoeker getrakteerd worden op de mooiste artiesten en de beste elektronische muziek. Op de line-up van dit jaar staan:

  • The Black Madonna
  • Elias Mazian
  • Gerd Janson
  • Halal & Relaxer live
  • Paquita Gordon
  • Sandrien

Holy Pink 2019 vindt plaats op maandag 22 juli van 12:00 tot 01:00 in de Muzentuin in Tilburg en de entree is gratis. Ben je benieuwd naar de voorgaande editie van Holy Pink? Check ook eens het fotoboek van 2018.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

 

Locatie

Reageer op dit bericht