Agenda

holy pink

Holy Pink Festival van Draaimolen in de Muzentuin

Wanneer: 23 juli 2018 van 13:00 tot 01:00 Waar: Muzentuin Entree: Gratis

Holy Pink Festival van Draaimolen in de Muzentuin

Ook dit jaar strijkt Holy Pink Festival weer neer in Tilburg. Duizenden bezoekers zullen op 23 juli de liefde voor muziek komen vieren en met name ook de liefde voor elkaar!

Het festival wordt georganiseerd door de Tilburgse organisatie Draaimolen en vindt plaats op Roze Maandag, een van de grootste LGBTQ+ evenementen van Nederland. Zo’n 300.000 feestgangers trekken op deze prachtige dag naar de binnenstad van Tilburg.

De liefhebbers van house en techno kunnen hun geluk niet op bij Holy Pink. Draaimolen heeft namelijk dit jaar de meest kleurrijke artiesten vanuit alle windstreken weten te strikken voor het festival.

Programma

Het programma van Holy Pink 2018 ziet er als volgt uit:

  • Oceanic (extended set)
  • Red Axes (extended set)
  • Octo Octa live
  • Avalon Emerson
  • Talismann live
  • Freddy K b2b very special guest

Praktische info

Het festival duurt van 13:00 tot 01:00 en de entree is gratis. De organisatie waarschuwt alvast om op tijd te komen want vol is vol. Voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen wordt er een officiële afterparty georganiseerd in de Studiozaal van Theaters Tilburg, wat op nog geen minuut lopen is van de Muzentuin.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht