Agenda

holy pink 2016

Holy Pink op Roze Maandag

Wanneer: 25 juli 2016 van 13:00 tot 01:00 Waar: Muzentuin Entree: Gratis

Holy Pink op Roze Maandag

Op de meest liefdevolle dag van het jaar – we hebben het natuurlijk over Roze Maandag – heb je in Tilburg de beste feestjes. Inmiddels kan het deephouse en techno feestje Holy Pink, georganiseerd door Draaimolen, dan ook echt niet ontbreken in het rijtje.

De toegang is net als voorgaande jaren gratis dus neem al je vrienden en vriendinnen mee naar de Muzentuin en kom genieten van deze liefdevolle dag! De dag waarop we in Tilburg laten zien dat liefde universeel is en iedereen vrij is om te zijn wie je wilt zijn. Het feestje is 18+ en dus is een legitimatie verplicht!

Programma Holy Pink

Holy After

Na Holy Pink is er ook een Holy After. Op minder dan 100 meter lopen van de Muzentuin geeft Draaimolen het feest een passend vervolg in de Studiozaal van Theaters Tilburg. Draaimolen zorgt voor de beste dj’s, een dik geluidssysteem, zorgen jullie voor de energie en danspasjes? Line-up Holy After: TOP SECRET!

Foto’s Holy Pink

Ben jij benieuwd naar de sfeer en wat je kan verwachten tijdens dit feestje? Bekijk dan hier een aantal foto’s of neem een kijkje in het fotoalbum van afgelopen jaar.

 

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht