Agenda

Hopwagon

Hopwagon 2020: Bier en Bikken festival in de Spoorzone (AFGELAST!)

Wanneer: 14 augustus 2020 om 16:00 uur tot 15 augustus 2020 om 23:00 uur Waar: Eetbar de Wagon

Hopwagon 2020: Bier en Bikken festival in de Spoorzone (AFGELAST!)

Op dinsdag 21 april 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Het bier en bikken festival Hopwagon keert dit jaar voor de vierde keer terug in de Spoorzone. Dit jaar verlengen ze het festival zelfs met een dag! Zo kun je nu dus zowel 14 als 15 augustus genieten van heerlijke hapjes met lekkere bieren.

Hopwagon 2020 is een culinaire samenwerking tussen De Hopmannen, Eetbar de Wagon en Restaurant de Houtloods. Het is, zoals ze het zelf noemen, een liefdesrelatie tussen bier geeks en foodies. Ook dit jaar kun je weer gaan proeven van de lekkerste bieren van brouwerijen uit binnen- en buitenland. Maar behalve bier kun je ook genieten van streetfood uit het vuistje, een lunch of een diner met daarop een mooi afgestemd biermenu.

Workshops

Mocht je iets meer diepgang zoeken dan een drankje, dan kun je meedoen aan beer & food workshops, meet & greets met gasten uit de Europese bierscene, paneldiscussies en live podcasts.

Verder is Hopwagon 2020 niet alleen voor ‘beer geeks’ op jacht naar de nieuwste brouwsels; ook vrienden die een leuk uitje met een drankje en een hapje willen, vinden hier wat ze zoeken. Lekker bier, goed eten en fijne mensen, dat is de kern van dit festival!

Extra informatie

De komende maanden maken De Hopmannen de selectie met brouwers bekend, houd de Facebook-pagina dus goed in de gaten. Tot de eerste naam bekendgemaakt wordt kun jij profiteren van korting op jouw kaartje.

Op vrijdag 14 augustus begint Hopwagon 2020 met een VrijMiBo om 16.00 uur en eindigt het om 1.00 uur. Op zaterdag beginnen ze om 15.00 uur en kun je bikken tot 23.00 uur.

Locatie

Reageer op dit bericht