Agenda

open dag helicon mbo tilburg

Hybride Open Dag bij Helicon MBO Tilburg

Wanneer: 27 november 2020 van 15:00 tot 20:00 Waar: Helicon MBO Tilburg Entree: Gratis
Bestel tickets

Hybride Open Dag bij Helicon MBO Tilburg

Om studenten ‘corona-proof’ te laten kennismaken met de opleiding Stad en mens, houdt Helicon MBO Tilburg op vrijdag 27 november 2020 een hybride Open Dag. Dit houdt in dat geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor een online voorlichting (19.00-20.00 uur) of een individueel kennismakingsgesprek (in een tijdsslot tussen 15.00-20.00 uur). Dit laatste gebeurt op de school zelf, met maximaal 30 personen in het gebouw en op 1,5 meter afstand.

Normaliter verwacht de school grote aantallen ouders en leerlingen, maar door het coronavirus is het niet mogelijk om al deze mensen toe te laten in het gebouw. ‘’Daarom moesten we creatief zijn’’, voegt accountmanager Yoni Herberigs toe. ‘’Studenten die onze duurzame opleiding overwegen, willen graag ook weten of ze zich thuis voelen op onze school. Door middel van een online inkijkje én de optie om veilig een kijkje te komen nemen, willen we ze dat toch aanbieden.’’

Duurzame MBO-opleiding Stad en mens

Helicon MBO Tilburg leidt studenten op voor de banen van morgen op gebied van Vrije tijd, Water en energie, Stad en wijk, Biobased economie en Lifestyle. Denk aan duurzaam organiseren, ondernemen, leefbaarheid in de stad, gezonde voeding en alternatieve energie. Bijzonder aan de manier van werken is dat studenten zelf veel te zeggen hebben over hun eigen opleiding. Zo geven ze zelf hun stageopdracht vorm. Ook worden projecten altijd in opdracht van bedrijven uitgevoerd, waardoor studenten meteen de kans krijgen te netwerken en geprikkeld worden net even dat stapje extra te zetten.

Meer informatie over de open dag en het aanmelden vind je op deze website. 

Locatie